Copyright Shinemark uw media bureau 2017
Neem contact met ons op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ons kantoor

Heb je vragen of wil je iets delen? Neem contact met ons op! We drinken graag een kopje koffie met jullie! Of….een wijntje 😉 Dat is ook altijd goed!

Ik zal me ook nog kort even voorstellen. Ik ben Christina Elenbaas, moeder van 3 meiden en getrouwd met Nanne. Mijn passie ligt bij het ondernemen en Ik ben dan ook dol op Social Media. Mijn bedrijf Shinemark is dan ook een expert in de Social media en ik ben ervan overtuigd dat wij als Zeeuws bureau en de provincie kennen..en veel kennis hebben op het gebied van Social om ieder bedrijf te kunnen laten stralen. Met een kantoor in de bruisende ondernemersbron en een grote groep goede ZZP’ers kun je niet om ons heen! Dus kennis nodig of hulp? Laat Shinemark je helpen!
Maar ik ben ook dol op krachtige vrouwen! Daarom werk ik samen met projectgroepen aan Women With Power! Want in iedere vrouw schuilt een powervrouw! Women With Power is een community door en voor powervrouwen. We organiseren per jaar 4 evenementen, geven een magazine uit, verzorgen de Powervrouw van de maand en organiseren een jaarlijks Powergala met een award voor de Zeeuwse Powervrouw, maar ook voor aanstormend talent. Daarnaast zetten we ons meerdere malen per jaar in voor een goed doel. Natuurlijk wel gericht op de vrouw!
 
Ben je een vrouw? Volg onze pagina en wordt lid van de groep! Want ook jij bent een powervrouw!

Vraag ook gerust vrijblijvend een offerte aan!

shinemark-powered
Christina 1