Copyright Shinemark uw media bureau 2017

2016: a year 2 remember!

Wauw! 2016 is letterlijk voorbij gevlogen! Vele trends & ontwikkelingen passeerden de revue, nieuwe features deden hun intrede en klanten uit het gehele land wisten ons te vinden!

Social Media coffee bar Shine bestond dit jaar 1 jaar en gaat met trots verder. In 2016 hebben we vele trainingen mogen volgen, maar ook gegeven. Dankzij deze trainingen en de vervolgvragen weten we dat we er goed in zijn en hebben dan ook een geheel trainingsprogramma samengesteld.

 

Maar wat nog belangrijker en vooral leuker is om te lezen: waarom was 2016 voor ons een topjaar? In 2016 hebben we samen mogen werken met speciale partners, deze partners zorgden ervoor dat wij konden realiseren wat niemand anders in Zeeland kon. Wat dit is? Dit is online TOP performance.

Om concreet te zijn geven we wat voorbeelden:

Amadore: 1 van onze Shine vrienden. Wij houden van hun….en zij houden van ons. Dit zorgt ervoor dat wij exact weten wie hun zijn en wat hun doelgroep is. We realiseerden naamsbekendheid, boekingen en volop plezier! Want hoe beter het gaat, des te leuker het is! Ook hebben we dit jaar voor het eerst alle landelijke campagnes voor het vuurwerk mogen volgen. Letterlijk knallen! Het was nieuw….en het was druk….maar het was enorm gaaf! Geheel Nederland heeft ons gezien, gehoord en weet wat wij doen!
Ook volgend jaar gaan we weer voor knallende campagnes.
Maar 2017…..die lacht ons toe! Onze klanten gaan we laten stralen……en niet alleen laten stralen! We gaan ervoor zorgen dat we doelstellingen realiseren en dit jaar tot een topjaar mogen maken!

 

“ Christina Elenbaas-Acda”

Tags: